1931 congrescentrum Den Bosch

Adres, route en parkeren

Voor het Verenso najaarscongres 2018 komen we dit jaar bijeen in 1931 Congrescentrum ‘s Hertogenbosch.

Zo bereikt u 1931 Congrescentrum

Per openbaar vervoer
1931 Congrescentrum bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang ‘West’ te nemen en het bord ‘Brabanthallen’ te volgen. De weg naar 1931 Congrescentrum kunt u gemakkelijk vinden door het spoor aan uw ‘rechterhand’ te houden. Na ongeveer 9 minuten komt u aan op een kruispunt en ziet u de toren van 1931 Congrescentrum. Onder deze toren treft u de hoofdentree aan. Vanaf Centraal Station ‘s-Hertogenbosch is 1931 Congrescentrum   met buslijn 65 richting Bokhoven te bereiken, deze rijdt rechtstreeks naar de hoofdingang van 1931 Congrescentrum.

Per auto
1931 Congrescentrum is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

A2 vanuit Utrecht
Volg de instructie richting ‘s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk- ‘s-Hertogenobosch-Noord Centrum aan en volg de verwijzing Brabanthallen. Neem hier afslag ‘s-Hertogenbosch Centrum- Maaspoort- Brabanthallen en ga hier links naar de Maaspoortweg. Volg deze weg tot de Zandzuigerstraat, op de Zandzuigerstraat links afslaan naar de Diezekade. Neem de 2de afslag rechts, de Oude Engelenseweg op. U vindt 1931 Congrescentrum aan uw rechterzijde. (U heeft de ingang van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch gepasseerd.)

A2 vanuit Eindhoven
Volg de instructie richting ‘s-Hertogenbosch. Houd bij afslag ‘s-Hertogenbosch Centrum rechts aan richting Tilburg Centrum- ring ‘s-Hertogenbosch-West. Bij het begin van de bebouwde kom van ‘s-Hertogenbosch rechtdoor rijden op de Randweg. Sla vervolgens rechtsaf richting Magistratenlaan. Ga rechtdoor op de Magistratenlaan. Weg vervolgen naar de Parallelweg. Sla linksaf naar de Oude Engelenseweg. U vindt 1931 Congrescentrum aan uw rechterzijde.

Adres

Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 088 900 0333

Programma

Oud en benauwd
Een van de gezondheidsproblemen waar een specialist ouderengeneeskunde regelmatig mee te maken heeft, is benauwdheid bij ouderen. Het is een veelvoorkomende en voor patiënten vaak angstaanjagende klacht die verschillende oorzaken kan hebben. Tijdens ons congres ‘Oud en benauwd’ kunt u uw kennis toetsen en waar nodig bijspijkeren en is er ruimte om ervaringen te delen.

Bekijk het programma


Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de agenda op www.scem.nl.
Hier vindt u tevens alle informatie over de betaling- en inschrijfvoorwaarden.

Inschrijven